Fanny Lindh

Designer/Curator/Writer/Producer/Artist/Researcher/Mammal/Cyclist

SHELF PUBLISHING

 
2023.04.26
Gothenburg

Design och byggnation  av DOMA i samarbete med Skogen och Salon de Papier.SHELF PUBLISHING


Shelf Publishing är ett nomadiskt bibliotek och en butik för självpublicerat material i olika former (oberoende/små upplagor/zines/konstnärsböcker etc). The SHELF/Hyllan flyttas efter förfrågan och cureras av communityt på den plats den befinner sig på för tillfället. Publikationerna som finns i Hyllan är uppdelade i två uppmärkta kategorier:

  • Bibliotek (grönt klistermärke) - donerade publikationer som kan lånas hem
  • Butik (lila klistermärke) - publikationer som är möjliga att köpa via swish

Du kan själv donera eller placera ut publikationer i Hyllan genom att märka upp dem med ett av de klistermärken för bibliotek eller butik som finns att tillgå. Om din publikation är till försäljning märker du även upp den med pris samt swishnummer. Vill du låna hem en publikation från biblioteket så går det fint att ta med den hem för att lämna tillbaka den vid ett annat tillfälle. Vill du köpa en publikation så swishar du summan till det nummer som är uppmärkt på publikationen. Shelf Publishing drivs på ett förtroendebaserat system och vi ansvarar inte för stulna publikationer.

Bakom Shelf Publishing står Salon de Papier - en nomadiskt plattform med självpublicering i fokus samt Skogen - en scen och en arbetsplats för konstnärer i Göteborg. Mer info om Shelf Publishing samt var Hyllan befinner sig just nu hittar du på shelfpublishing.samarbetet.org
Bilder av sjuttongubbar.se